Albume

Albume Brasov. Albume de nunta si botez handmade Brasov. Album botez Brasov. Album nunta Brasov. Colaje din albumele de nunta si botez.

Mirii au ales toate fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile din Brasov. Fotografiile au fost realizate la Primaria brasov, in parcul central „Nicolae Titulescu” si pe drumul Poienii Brasov.
Album handmade cununie civila Brasov – albumul printat exteriorAlbum handmade cununie civila Brasov – interiorul albumului fotocarteAlbum handmade … Vezi mai mult

Colaje din albumul de botez al micutului Dominic, increstinat in urma cu doua saptamani. Parintii au fost cei care au ales fotografiile pentru acest album de botez. Noi le-am corectat micile imperfectiuni si le-am asezat in colajele albumului de botez. Dupa care, avand acceptul parintilor, le-am trimis la print.
Album de … Vezi mai mult

Album de nunta fotocarte relizat handmade cu o coperta din piele naturala de culoarea laptelui. Colajele albumului au fost realizate de noi cu fotografiile alese de mirii Edith si Dragos. Va lasam pe voi sa va alegeti fotografiile din albumul de nunta, pentru ca voua trebuie sa va placa, pentru … Vezi mai mult

Fotografiile ca de obicei, au fost alese de parinti si asezate de noi in colajele albumului de botez. Acest a lbum a fost facut pentru nasii de botez ai micutei Anastasia. Va invitam sa priviti mai jos colajelele si albumul printat – Album botez Brasov handmade.
Album botez Brasov handmade – … Vezi mai mult

Album de recomandari gandit pentru ca cei calca pragul Pensiunii Sureanu sa lase cateva ganduri pentru cei care inca nu au fost oaspetii pensiunii. A fost gandit pentru ca cei de la Pensiunea Sureanu isi respecta si isi apreciaza clientii.
Album de recomandari – carte de oaspeti din piele Album de … Vezi mai mult

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colaje si tiparite cu ajutorul celor de la Emotion Albums din Brasov. Coperta albumului este din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost printate pe … Vezi mai mult

Album botez – piele ecologicaAlbum botez – piele ecologica alba handmade – realizat de Emotion Albums.
Fotografiile ce apar in colajele albumului de botez au fost alese impreuna cu parintii micutului Ianis, din principalele momente din cea mai frumoasa zi a micutului lor.
Dimensiunile colajelor din albumul de botez au dimensiunile de … Vezi mai mult

Va prezentam un album de botez din Brasov, dulce precum personajul principal din acest minunat album, Antonia Elena. O fetita mica, mica, cumintica si frumusica foc! Parintii ei sunt tare mandrii de micuta lor, asa ca au dorit sa realizeze un album pentru parinti si nasi. Albumul mare pentru micuta … Vezi mai mult